Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τον άλφα θάλαμο πακέτων σε Propak Κίνα το 2022

April 18, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τον άλφα θάλαμο πακέτων σε Propak Κίνα το 2022

ProPak Κίνα η 2022-28η διεθνής έκθεση επεξεργασίας και συσκευασίας


Ημερομηνία: 22-24 Ιουνίου 2022
Τόπος συναντήσεως: Εθνικό κέντρο έκθεσης και Συνθηκών (Σαγκάη)
Διεύθυνση: No.1888, δρόμος Zhuguang, περιοχή Qingpu, Σαγκάη, Κίνα

Σαν αρχαιότερο γεγονός επεξεργασίας και συσκευασίας για την Κίνα, ProPak Κίνα το 2022, η 28ες διεθνείς επεξεργασία & η έκθεση συσκευασίας θα πραγματοποιηθεί στο εθνικό κέντρο Σαγκάη Συνθηκών έκθεσης (NECC) από 22 την 24η Ιουνίου 2022. Το ProPak Κίνα παρέχει τις λύσεις επεξεργασίας και συσκευασίας στα τρόφιμα, το ποτό, το γαλακτοκομείο, το φαρμακευτικό είδος, το καλλυντικό και άλλες βιομηχανίες και είναι η καλύτερη θέση που ανακαλύπτει που οι μηχανές, τα συστήματα, οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές καθίστανται πιθανές από τις πιό πρόσφατες εξελίξεις.

Συνδυασμένο με FoodPack Κίνα, γεια & τη Fi Ασία-Κίνα, HNC, άμυλο, ProPak Κίνα παρέχει σε σας ένα τέλος συνεδρίασης των πυλών - χρήστης από τα τρόφιμα, συστατικά υγείας, επεξεργασία, που συσκευάζει στα φυσικά και nutraceutical προϊόντα. Με μια περιεκτική σειρά των εκθεμάτων, διεθνής επιχειρησιακή πλατφόρμα, εκτενές ενισχυτικό πρόγραμμα, η ολόκληρη βιομηχανία συναντιέται εδώ.

Κρατήστε διαστημικό πρόωρό σας και αρπάξτε το μερίδιό σας αγοράς της Κίνας και ερευνήστε την αναξιοποίητη δυνατότητα της Ασίας.